top of page

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Beijer, ik ben 52 jaar, en wil mijn diensten graag aanbieden aan Apple gebruikers.


Halverwege de jaren negentig kwam ik door mijn Photoshop/Illustrator hobby voor het eerst in aanraking met Apple computers, en vanaf dat moment ben ik me ook fanatiek gaan verdiepen in het OS en de hardware. In de jaren daarna sloeg mijn Apple-liefde over op steeds meer vrienden en familie, en werd ik voor hen het aanspreekpunt bij vragen en problemen. Na 6 jaar fotobewerking bij Pics United (sportfotografie) was het tijd voor een nieuwe uitdaging, en was een functie als support medewerker de logische volgende stap.
 

In 2007 ben ik bij YouMac begonnen als Servicedesk medewerker, waarbij ik mij voornamelijk bezighield met het innemen van reparaties, het helpen van klanten met vragen en problemen, en verkoop. Ook hielp ik met het uitvoeren van reparaties. Daarnaast gaf ik ook geregeld kennismakings-workshops over Mac OSX en iLife, en hielp ik met thuisinstallaties bij klanten.

 

​In oktober 2011 is YouMac overgenomen door Amac, en nadat ik mijn Apple Certified Support Professional-certificaat heb gehaald ben ik gaan werken bij de technische dienst van Amac in Utrecht. Mijn functie bestond deels uit diagnoses en reparaties in de binnendienst en deels thuisinstallaties in de buitendienst.

 

In oktober 2012 ben ik gaan werken bij Replace Direct, als reparateur van mobiele apparaten zoals laptops en smartphones. Daarnaast ben ik begonnen als part-time zzp-er, met Mac Erger je niet.

 

Vanaf april 2013 heb ik bij Leapp store Eindhoven gewerkt, als technisch- en verkoop-medewerker.

 

Eind 2014 ben ik gestopt bij Leapp, en heb ik 5 jaar full time gewerkt bij Mac Erger Je Niet.

Tussen 2019 en 2021 heb ik parttime gewerkt als helpdesk medewerker bij de Internationale School Eindhoven.

 

In 2022 heb ik parttime gewerkt bij Promese Logistics, maar vanaf Januari 2023 ga ik weer full time verder als Mac Erger Je Niet, met o.a. Promese als klant.

 

AfterlightImage.png
bottom of page